achtergrond

Geenstijl

Hoe gaat het nu met? Gravity Industries

Goed maar ze waarderen dat u het vraagt

Soms moet je er even aan herinnerd worden dat dit dus al jaren bestaat en elke maand opnieuw beter en bruikbaarder wordt. "Tactical Jet Suit Drills' en 'Jet Suit Response Force (J-RF) Raiding Exercises" inclusief ongeladen wapens zag u natuurlijk al eerder, en ook dat is al weer zo'n twee jaar geleden. Bovenstaand een nieuwe showcase, onderstaand alle toepassingen van afgelopen half jaar. Veel kijkplezier en deze audio van alle Red Alert 2 Rocketeer quotes moet op de achtergrond aan anders telt het niet.

Special Forces assault

Black Hawk Down scenerio's

Brante & Immink - Stampvoeten met mannetje Omtzigt

Kan iemand even die speen terugstoppen in Omtzigt zijn bek, want zo krijgen we het land nooit geregeerd. Echt jongens, even centraal hier, excuses eisen, hoe verzin je het? Ja, want als je ze eist, dan weet je zeker dat iemand het meent of zo. 

Echt hoor, je zult maar Omtzigt gestemd hebben. En natuurlijk hoor, op een wandelende burnout stemmen is helemaal je goed recht en zo, maar man, man, man. Als je dit niet zag aankomen, of op zijn minst er rekening mee hield dat het ongeveer zo zou lopen, dan is het misschien beter als je de komende jaren het stemmen aan mensen overlaat die al volgroeide hersenen hebben.

Gelukkig weten we zeker dat hij niet het kabinet in gaat.

Bovengronds mest uitrijden met de Volkskrant

HALLO GEENSTIJL! MAG DAT ZOMAAR?

Veel boze mensen in de mail/linktips over bovenstaande foto in de Volkskrant, bij het bericht. Boeren dolblij met ‘hoopgevende’ plannen, maar zijn die haalbaar? ‘Ze houden een worst voor die niet bestaat’.

Volgens de klagers is de Volkskrant weer eens bezig met een boerocidale War on Boeren, met deze onfrisse poepfoto, die weer eens aantoont wat voor ongelofelijke ranzige MiLiEuCriMiNeLeN die boeren toch zijn & dat het vijf over twaalf voor het klimaat is. We zien een giertank die op ouderwetsche wijze dierenpoep uitsproeit over het land (volgens het bijschrift is de foto van eind maart, en gemaakt in Beneden-Leeuwen) en dat zou anno 2024 niet meer mogen. Dat klopt. Dat mag al dertig jaar niet meer.

In Nederland zijn boeren al sinds 1994 verplicht om drijfmest in de graszode te injecteren in plaats van het over het land uit te rijden. Daarvoor werd de drijfmest over het grasland verspreid met de bekende giertank met ketsplaat die zorgt voor een egaal sproeipatroon.

MAARRR...

Heel soms mag het wel. Sommige keurige (!) biologische kringloopboeren (!) in Nederland die voldoen aan alle honderdduizend EU-regeltjes én bereid zijn per liter mest 800 kantjes aan poepadministratie aan te leveren bij De Overheid, krijgen ONTHEFFING om bovengronds mest uit te rijden, met de ketsplaat. In onderstaande video legt de keurige bioboerin Bouma het nog eens uit.

Nou. Ook weer opgelost. Prettige dag iedereen!

Ontkerkelijking zet door, aantal moslims stijgt

Wel explosieve toename van leden van de KLIMAATKERK

Ja vrienden het is weer tijd voor het jaarlijkse topic 'de ontkerkelijking zet nog steeds door terwijl het aantal moslims juist steeg, en de gemiddelde leeftijd van mensen in de kerk wordt steeds hoger, maar in de moskee niet'. Vorig jaar was de inhoud van dit topic: de ontkerkelijking zet nog steeds door terwijl het aantal moslims juist steeg, en de gemiddelde leeftijd van mensen in de kerk wordt steeds hoger, maar in de moskee niet. Dit jaar is het net even van hetzelfde, namelijk: de ontkerkelijking zet nog steeds door terwijl het aantal moslims juist steeg, en de gemiddelde leeftijd van mensen in de kerk wordt steeds hoger, maar in de moskee niet. Nou, wat ons betreft spoelen ze die geloven gewoon lekker ALLEMAAL door de plee. Huppa, katholieken, protestanten, moslims, allemaal weg ermee, en neem alle leden van de Klimaatkerk ook maar mee, want daar krijgen we inmiddels ook diarree van. Tot volgend jaar maar weer he, voor precies hetzelfde topic.

Meivakantie camping Gele Anemoon De Gronselenput ruw verstoord door dreigende wateroverlast, gasten geëvacueerd

Arm Limburg

Je weet dat het serieus is als Veiligheidsregio Zuid-Limburg zich in de discussie mengt: "In Etenaken (Gemeente Gulpen-Wittem) worden op dit moment twee campings ontruimd in verband met dreigende wateroverlast. Het gaat om Camping de Gele Anemoon (ongeveer 100 personen) en Camping De Gronselenput (128 personen)." Volg hun calamiteitenliveblog hier.

En je begint je toch af te vragen. Als zelfs de Gele Anemoon en De Gronselput niet meer gespaard worden, wie is er dan eigenlijk nog veilig. En in België staat het nu al tot aan de lippen. "In de Belgische Voerstreek en in de provincie Luik is in de nacht van vrijdag op zaterdag grote wateroverlast ontstaan doordat een rivier uit haar oevers trad na hevige regenval. De overstromingen die Voeren treffen, noemt de gemeente „de ergste in de geschiedenis. (...) Verschillende straten staan er blank en huizen zijn ondergelopen. Sommige bewoners zijn uit hun huizen geëvacueerd."

Het water heeft ook gevolgen voor onze (spoor)wegen. "De snelweg A2 ten zuiden van Maastricht, bij de grens met België, is door de wateroverlast richting het noorden deels afgesloten. (...) Ook rijden er geen treinen tussen Maastricht Randwyck en het Belgische Visé, meldt de NS. Volgens het spoorwegbedrijf zal dit tot ongeveer zondagochtend 07.30 uur duren."

StamCafé van de briefjes

Schrijf of krijg

Nou makkers, geef maar toe & gooi het in de comments. Uw aller- allerbelangrijkste briefje. Misschien stond u wel een keer in de brievensectie van de Voetbal International met een betoog dat Ron Jans maar eens de trainer van uw cluppie zou moeten worden. Misschien was u vroeger wel een koning in het verspreiden van liefdesbriefjes. Samantha ging dolverliefd mee naar het fietsenhok en ze is nog steeds uw vrouw. Misschien bent u een seriebrievenschrijver. Misschien verstopt u briefjes. En weet u nog, de kettingbrief? Anonieme briefjes. Gekkiebriefjes. Vanderburgbriefjes. Gezongen briefjes. Trage briefjes. Briefjes van kinderen. Briefje van Jan. Briefje van Stan. Klaagbriefjes. Een brief voor m'n moeder. Iconische briefjes. Criminele briefjes. En nu dus vooral excuusbriefjes. Sorry Pieter. SORRY PIETER!!! VERGEEF HET MIJ PIETER!!!1 PIETERERRRRR! SORRRRRYYRYYRYRYYRRR PIETTTERRRRRR BOEHOEHOEEEE. Vertel op: welk briefje staat bij Ú in het geheugen gegrift?

Dit briefje was: FANTASTISCH

NEDERLAND KIJKT: 'Buffet kwam naar boven'

Onze inzending voor de Oscars

De zon is weer gaan schijnen in Nederland, en het buffet komt naar boven. Alles komt samen in deze video, die een hele goede video is. Het leven is immers een feestje, je moet alleen wel zelf meeklappen terwijl het buffet naar boven komt.

Onze QUEEN Máxima vandaag jarig

Hoera (53)

Máxima krijgt koninklijke banketstaaf

En Willem eet tompouce

LIVE - Pallie-activisten bestormen Stopera - Bezoeker bewusteloos op de grond

Gaan we weer - Femke Halsema is doelwit

De Stopera in Amsterdam is zojuist bestormd door Pallie-activisten. Een bezoeker van het operagedeelte - vanavond Il trittico van Puccini - van het gebouw ging daar bij neer. Eerder vandaag probeerden activisten - volgens de politie droegen zij 'gezichtsbedekking en beschermende kleding' - het UvA-gebouwencomplex Binnengasthuisterrein bekend van de Slag om de Oudemanhuispoort wéér te bezetten. Die poging wist de politie neer te slaan
Update 19:30 - Deel van de demonstranten is volledig in het zwart uitgedost. Bekende methode: een Palestijnse asielzoeker verdacht van UvA-tv's slopen, droeg ook zo'n 'uniform'
Update 19:38 - Doelwit is volgens één van de binnendringers de burgemeester: "Dictator Femke Halsema krijgt er flink van langs, we eisen haar ontslag!"
Update 19:54 - De politie begint het rapaille uit de hal van het gebouw te verwijderen, buiten wacht de ME
Update 20:10 - Groep staat weer buiten, haag van ME beschermt Stopera. Gerucht: Nu naar de Dam
Update 20:36 - De honderden demonstranten hebben zich verspreid maar willen weer op de Dam verzamelen. Al dan niet stilte voor de storm nu
Update 20:45 - Eén demonstrant opgepakt die politiepaarden en ruiters bekogelde met stenen
Update 21:24 - We tellen drie Palestijnse vlaggen op de DamCam

Happy IDAHOT, snuiters

thumb

JUICHEN

Het is weer IDAHOT, de dag dat we het met z'n allen betreuren dat er zoveel haat is tegen homo's en transpersonen. Homohaat is stom en transpersoontjes pesten is stom maar godhemeltjelief deze fokking dag. De hele dag weer tegen extreem gratuite tweetjes van figuren als zuster Ursula, Charles Michel, ministeries, gemeenten, enzovoorts aankoekeloeren. Allemaal doen ze een duitende deug deugende duit in het kotszakje met nietszeggende totaalcrack als 'We stand united, ensuring no one is left behind because love knows no boundaries!'. Applaus hoor, voor je dappere uitspraak, je staat weer he-le-maal aan de goede kant van de streep. Maar ja. Het benoemen van de échte oorzaak is weer iets te ingewikkeld. Dat is namelijk weer een andere -fobie.

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.